Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Så enkel och så god!

Ingredienser

  • 2-3 burkar champinjoner
  • 500 g kassler
  • ½ burk inlagd paprika (eller mer efter smak)
  • 3 dl vispgrädde
  • 1-2 dl chilisås
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 300-400 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Stek champinjonerna och lägg i botten på en ugnsfast form.
    2. Skär kasslern i ½ cm tjocka skivor. Stek dessa och lägg ovanpå champinjonerna.
    3. Lägg inlagd paprika på kasslern.
    4. Vispa grädden och smaksätt den med chilisås, salt och peppar.
    5. Häll detta i formen och toppa med riven ost.
    6. Ställ in i ugnen på 225 grader och låt stå tills osten börjar få lite färg.
    7. Servera med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben