Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt god och lättlagad gratäng

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 4 salladslökar
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 paket 4% grädde
  • 1 1/2 dl chilisås
  • Peppar
  • Salt
  • Annanas ringar
  • Spad från annanas
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Stek den strimlade kasslern med löken.Lägg därefter kasslern i en form lägg på ananasskivorna och häll över lite av spadet. Blanda yoghurten med chillisås, peppar och lite salt. Bred ut blandningen på ananasen och strö över lite ost. Sätt sedan in gratängen i ugnen. 20 minuter i 200*. Servera med ris och en god sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben