Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkelt

Ingredienser

  • 800 g kassler
  • 1 dl jordnötter
  • 1 gul lök
  • Smör
  • Såsen
  • 4 msk sherry
  • 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk curry
  • 1 ½ dl chilisås
  • Instruktioner

    1. Skiva kasslern i lagom tjocka skivor. Lägg dem i en eldfast form. Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i lite smör. Fördela löken och jordnöttena över kasslerskivorna
    2. Vispa grädden och bland den med såsens alla ingredienser. Smaka av om det behövs curry. Häll såsen över kasslerskivorna och gratinera i 225 grader ca 15 minuter.
    3. Servera med ris eller potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben