Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Det här går ganska snabbt. Är gott med en god sallad till.

Ingredienser

  • 6 portioner ris
  • 1 purjolök
  • 6 hg kassler
  • 2 paket bacon
  • 3 dl grädde
  • 1 liten burk crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • 1 dl chilisås
  • Instruktioner

    1. Lägg det kokta riset i botten på en smord form. Strimla purjolök och kassler och lägg över riset. Stek bacon knaprigt och lägg överst. Vispa grädden medelfluffig, blanda i majonnäs, chilisås och Crème Fraiche. Häll såsen över gratängen
    2. 200 grader i cirka 25-30minuter
    3. Servera med en god krispig sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben