Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Lättlagat och jättesmarrigt.

Ingredienser

  • ca 400 g kassler
  • 1 msk matfett
  • En liten burk annanasringar
  • 3 dl grädde
  • 1 dl chilisås
  • 4 port Kokt ris
  • Instruktioner

    Skär kasslern i skivor och lägg i botten på en smord ungssäker form. Lägg annanasringar ovanpå kasslerskivorna. Blanda grädde och chilisås och häll ovanpå. Gratinera i ugn medan riset kokar. Servera med grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Muwel 21 februari 2008

    Super gott recept!!! Men hur många grader ska ugnen va på å hur lång tid tar den att göra?? //Muwel

    mysmarre 12 oktober 2009

    detta var jättegott.. men jag valde att lägga riset i gratängen o varvade med annanas o kassler.... samt att jag blandade i riven ost med grädden och chilisåsen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben