Kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • ½ msk dragon
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl smakrik riven ost, tex Grevé
  • Instruktioner

    Sätt ungen på 225C. Skär kasslern i skivor. Skölj & skiva purjolöken. Rör ihop matlagningsgrädda med mjöl, dragon & senap. Lägg i osten. Lägg purjolöken i en ungsäker form. Fördela kasslern på. Häll över grädd- & otsblandningen. Peppra. Grädda i mitten av ugen ca 15 min eller tills gratänen fått fin färg. Servera tex med pressad potatis & sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben