Kasslergratäng.

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Lättlagad och underbart gott!

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 burk champinjoner i bitar
  • 1 burk (2 dl) champinjonsoppa
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • salt
  • peppar
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader!
    2. Kasslern skäres i skivor, ca1/2 cm tjocka. Lägg kasslern i en smord form. Blanda svampen (ej spadet) med soppaburkens innehåll och grädden och häll över kasslern. Strö den rivna osten överst och sätt formen i ugnen. Grädda i 20 minuter. Serveras gärna med pressad potatis och en grönsallad med ananas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben