Kasslergratäng chili-paprika

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

En gratäng med lite sting i, både för fest och vardag.

Ingredienser

  • 800 g kassler
  • ½ purjolök
  • 2-3 tomater
  • 3 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche chili-paprika
  • 1 tsk sambal oelek
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Skiva kassler och lägg dem i en ugnsäker form. Skär purjolöken och skiva tomater och lägg det i formen.
    2. Strö på osten. Värm/koka ihop grädde, crème fraiche samt sambal oelek och häll detta sedan över kasslern i formen.
    3. Sätt in i ugnen på 200 grader tills allt är varmt och fått en fin färg ca 15-20 minuter.
    4. Servera med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben