Kasslergratäng chili-paprika
Serverar:
6 portioner
Tid:
45 minuter
En gratäng med lite sting i, både för fest och vardag.
Ingredienser
800 g kassler
½ purjolök
2-3 tomater
3 dl grädde
2 dl crème fraiche chili-paprika
1 tsk sambal oelek
Riven ost
Instruktioner
Skiva kassler och lägg dem i en ugnsäker form. Skär purjolöken och skiva tomater och lägg det i formen.
Strö på osten. Värm/koka ihop grädde, crème fraiche samt sambal oelek och häll detta sedan över kasslern i formen.
Sätt in i ugnen på 200 grader tills allt är varmt och fått en fin färg ca 15-20 minuter.
Servera med ris och en god sallad.
Liknande recept
Kasslergratäng
4.4
1 h
4
28
Seidis Kasslergratäng
30 min
4
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Kalasenkel kasslergratäng
4
4
1
Kasslergratäng med ananas
5
50 min
4
3
Festlig kasslergratäng
4.8
4
11
Monikas ris och kasslergratäng á la viktväktarna.
4.2
50 min
4
27
Kasslergratäng med paprikasås, i ugn
4.5
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!