Kasslergratäng med dijonsenap

Serverar: 4 portioner

Kassler i alla former är ju bara så gott!!!

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 2 tomater
  • 1 dl strimlade basilikablad
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • Peppar
  • 2 dl riven smakrik ost
  • Servera med
  • Kokta haricots verts
  • Pressad potatis, jasminris
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C. Skiva kassler och tomater och varva det i en ugnsfast form. Strö över basilikabladen.
    2. Vispa ihop senap, grädde, pressad vitlök, crème fraiche och peppar och häll över kasslern.
    3. Strö på ost och gratinera i 20 minuter. Servera med haricots verts och pressad potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    christincarlsson 22 november 2011

    God :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben