Kasslergratäng med dijonsenap
Serverar:
4 portioner
Kassler i alla former är ju bara så gott!!!
Ingredienser
500 g kassler
2 tomater
1 dl strimlade basilikablad
2 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
Peppar
2 dl riven smakrik ost
Servera med
Kokta haricots verts
Pressad potatis, jasminris
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C. Skiva kassler och tomater och varva det i en ugnsfast form. Strö över basilikabladen.
Vispa ihop senap, grädde, pressad vitlök, crème fraiche och peppar och häll över kasslern.
Strö på ost och gratinera i 20 minuter. Servera med haricots verts och pressad potatis eller ris.
Liknande recept
Kasslergratäng
4.4
1 h
4
28
Seidis Kasslergratäng
30 min
4
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Kalasenkel kasslergratäng
4
4
1
Kasslergratäng med ananas
5
50 min
4
3
Festlig kasslergratäng
4.8
4
11
Monikas ris och kasslergratäng á la viktväktarna.
4.2
50 min
4
27
Kasslergratäng med paprikasås, i ugn
4.5
45 min
4
1
Kommentarer (1)
christincarlsson
22 november 2011
God :)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
God :)