Kasslergratäng med ris

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 50 minuter

Enkel och god.

Ingredienser

  • 5 dl ris
  • 1 liter vatten
  • 5 hg kassler
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 dl grädde
  • 150 g riven ost
  • 1 dl chilisås
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • Salt
  • 1 msk senap
  • Instruktioner

    Koka ris och vatten enligt anvisningen på påsen. Skiva kassler och tärna. Blanda ihop fraichen, grädden, osten, chilisås, salt, peppar och senap. Lägg riset i botten på en ugnssäker form. Täck med kasslern och häll den övriga blandningen över. Grädda i mitten av ugnen 200-225 grader ca 40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben