Kasslergryta

Serverar: 4 portioner

Lättlaga god gryta

Ingredienser

  • 350 - 400 g kassler
  • 2-3 msk smör
  • 1-2 tsk curry
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 finstrimmlad purjo
  • 1 paprika
  • 2 msk tomatpure
  • 1 dl grädde
  • 1 brk creme fraiche
  • Instruktioner

    Strimla kasslern och fräs den med fett, curry & lök. Strimla purjo & paprika och rör ned det i pannan, och låt allt fräsa en stund till. Tillsätt tomatpuré, grädde & ev. salt och svartpeppar. Rör sist i crème fraiche. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (1)

    agaleb 24 september 2009

    Ständigt dessa grytor och gratänger med creme f. Det enda som skiljer är smaksättningen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben