Kasslergryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart god gryta med len och fräsch smak

Ingredienser

  • 500 g kassler i småbitar
  • 50 g margarin
  • 2-3 tsk curry
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 finhackad paprika
  • 1 finhackad purjolök
  • 4-5 msk tomatpuré
  • 2 dl grädde
  • 2 dl créme fraiche
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek kassler, paprika och purjolök.
    2. Salta och peppra lite lagom.
    3. Tillsätt vitlök, tomatpuré, grädde och curry och låt småkoka 5-10 minuter.
    4. Tillsätt créme fraichen sist när grytan är het men inte kokar.
    5. Servera med ris.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben