kasslergryta

Serverar: 8 portioner

Passar när man är många

Ingredienser

  • 1 kg kassler
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 3 dl purjolök
  • 2 burkar créme fraiche
  • 2 tsk curry
  • 2 krm vitlökspulver
  • 2 ½ msk tomatpuré
  • 3 msk mjöl
  • 2 ½ dl buljong (kött)
  • 2 ½ dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla kasslern,paprikan och purjon i ringar. Fräs smör och curry i grytan. Bryn köttet och lägg ner grönsaker och vitlökspulvret. Puttra ihop tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt tomatpuren.
    2. Gör redning av buljong och mjöl. Rör ner det i grytan. Ta grytan från värmen och rör ner creme fraiche. Koka upp grytan och späd men grädde.Gott till pasta

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben