KASSLERGRYTA

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En färgglad, smakrik och dessutom lättlagad gryta!

Ingredienser

  • 2 purjolökar
  • 500 gr kassler
  • 3 paprikor i olika färger
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 burkar crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk curry
  • Salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Skär grönsaker och kassler i bitar och fräs i lite smör. Tillsätt tomatpuré, pressad vitlök, crème fraiche, grädde och curry. Låt småputtra i 15 minuter. Smaka av med salt och peppar!
    2. Servera med basmatiris och en grönsallad.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (1)

    freja2008 11 augusti 2010

    mycket enkelt och gott! ungarna älskade det!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben