Kasslergryta med ananas

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och gott. En av familjens favoriter.

Ingredienser

  • 250-300 g kassler
  • 1 liten gul lök
  • 5 minimajs
  • 5 ringar ananas
  • 3 msk jordnötter
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk sweet and hot chilisås
  • ½ dl ananasspad
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i tärningar och hacka löken. Bryn i stekpannan. Dela ananasringarna och minimajsen i bitar. När löken är brynt, häll i resten av ingredienserna. Låt småkoka i ett par minuter.
    2. Servera med kokta, wokade nudlar eller ris.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (3)

    Mellanbellan 14 februari 2010

    Jag följde receptet till punkt och pricka och det blev så himla gott! Inga konstigheter, bara lätt att göra.

    FrokenAge 4 mars 2010

    Lagade denna rätt idag för första gången. Både mannen och jag tyckte det var helt OK så blir fler ggr!!! Enkelt och snabbt!

    christincarlsson 13 april 2010

    Enkelt och super gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben