Kasslergryta med paprika

Serverar: 4-5 portioner

Grytan innehåller både svamp och paprika.

Ingredienser

  • Ca 600 g benfri kassler
  • 2 tsk curry (kan uteslutas)
  • 3 dl skuren purjolök
  • 1 strimlad grön paprika
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 liten burk champinjoner i skivor
  • 2-3 msk mjöl
  • 2 1/2 msk tomatpuré
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl grädde
  • Lite soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla kasslern och fräs den med curryn i en stor gryta. Lägg i purjo, paprika och svamp. Låt fräsa tills paprikan har mjuknat lite. Tillsätt tomatpurén, rör om.
    2. Strö över mjölet och rör om ordentligt och späd med crème fraiche och grädde. Tillsätt lite soja. Smaka av med salt och peppar. Låt koka ett par minuter.
    3. Servera med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben