Kasslermacka med kesoröra

Serverar: 4 portioner

Kassler är suverän snabbmat. Här är den serverad tunt skivad på bröd med en läcker kesoröra på toppen. Som lunch eller middag och gjord i ett nafs.

Ingredienser

  • 4 stora glutenfria brödskivor
  • Smör
  • 300-400 g kassler
  • Salladblad
  • 2 avokador
  • 2 tomater
  • Kesoröra
  • ½ gul paprika
  • 250 g keso
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl finhackad gräslök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Bred brödskivorna med smör. Skiva kasslern tunt. Riv salladsbladen. Skiva avokador och tomater. Lägg sallad, kassler, avokado och tomater i nämnd ordning på brödskivorna.
    2. Kesoröra: Skär paprikan i tärningar. Rör ihop paprika, keso, majonnäs, gräslök, salt och peppar till en röra.
    3. Lägg en klick kesoröra ovanpå varje macka och servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben