Katarina kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lätt ,snabbt och gott

Ingredienser

  • 4 Kycklingfiléer
  • 2 kryddkorvar
  • 1 pkt champinjoner färska eller
  • 1 burk champinjoner
  • 1 burk kantareller
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 2,5 dl kelda laga lätt grädde
  • Olja till stekning
  • 1-2 msk touch of taste kycklingfond
  • Ev Salt och
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingfiléerna hela eller skär var fileé i 4 delar, steks i lite olja tills dom har fått färg.
    2. Skiva kryddkorven och paprikan lägg det på stekjärnet över kycklinfileérna tillsätt champinjonerna, kantarellerna och ev krydda lite.
    3. Häll allt i en ungsform tillsätt kycklingfonden , grädden rör om.
    4. Sätt in i ugnen på 100 grader i ca 30 Minuter.
    5. Serveras med Jasminris, Sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben