Kebab & Taco Paj

Serverar: 4-6 portioner

Mumsigt värre! Barn som vuxna älskar den

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 50 g margarin
  • 1½ dl filmjölk
  • Fyllning
  • 500 g blandfärs
  • 1 hackad lök
  • 1 påse taco mix
  • 6-8 st kebab peparoni
  • 1 dl vatten
  • sås
  • 2 dl cream fraiche
  • 4 msk majonäs
  • 2 klyftor vitlök
  • Instruktioner

    1. Blanda i hop pajdegen och tryck ut i smörad form förgrädda i 225 grader i ca 10 minuter.
    2. Hacka lök & peparoni dela tomaterna i önskad storlek bryn köttfärsen och taco mixen fräs allt i pannan några minuter tillsätt vattnet.
    3. Blanda ingredienserna till såsen
    4. Häll köttfärsblandningen i pajskalet klicka över såsen grädda i 225 grader tills den blir gyllen brun.
    5. serveras med en god sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Kristinfahl 7 november 2010

    Hej! Hur mycket tomater? Kan inte se det i receptet?

    fee-bee 7 november 2010

    Oj de hade jag missat. joo de är 4 st stor tomater

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben