Kebabgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En jättegod kebabgryta som jag blandat ihop från olika recept och testat mig fram.

Ingredienser

  • 1 kg kebab
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 gul lök
  • 1 paprika strimlad
  • 1 köttbuljongtärning
  • 5 dl grädde
  • 1dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek Kebabköttet med lök och pressa i vitlöksklyftorna.
    2. Tillsätt vatten, grädden och buljongtärningen.
    3. Salta och peppra efter smak. Tillsätt sist paprikan och värm en liten stund till gräddblandningen tjocknat till.
    4. (Om du vill ha tjockare konsistens tillsätt majsena brunredning)
    5. Servera gärna med ris och ev kebabkrydda om man vill krydda på lite mer.

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2
    4.2
    30 min
    4
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben