Kebabgryta med majs

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad och supergod.

Ingredienser

  • 700 g strimlat griskött, färdigtkryddad kebab
  • 400 g krossade tomater på burk
  • 150 g majs på burk
  • 1 lök
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljong
  • Kajennpeppar
  • Chilipeppar
  • Kebabkrydda
  • Basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek kebaben och hacka löken. Häll i majsen. Tillsätt tomaterna, kryddorna, buljong och vatten. Låt puttra ytterligare några minuter till buljongen smält.
    2. Serveras med ris, couscous,bulgur.
    3. Tips! Chapitibröd eller arabiskt bröd som du doppar med.

    Liknande recept

    4
    20 min
    5-6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben