Kebabgryta med majs
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
Lättlagad och supergod.
Ingredienser
700 g strimlat griskött, färdigtkryddad kebab
400 g krossade tomater på burk
150 g majs på burk
1 lök
1 dl vatten
1 köttbuljong
Kajennpeppar
Chilipeppar
Kebabkrydda
Basilika
Salt
Peppar
Instruktioner
Stek kebaben och hacka löken. Häll i majsen. Tillsätt tomaterna, kryddorna, buljong och vatten. Låt puttra ytterligare några minuter till buljongen smält.
Serveras med ris, couscous,bulgur.
Tips! Chapitibröd eller arabiskt bröd som du doppar med.
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Kebabgryta
4
20 min
5-6
2
Flintastek med majs och sötpotatis
1 h
4
Kebabgryta
4.7
4-5
2
Kyckling med majs och bacon
3
20 min
4
Barbecuebiff med het majs och potatissallad
4
1
Korv med majs
4
Mexikansk soppa med majs och bönor
5
5-6
3
Snabb kebabgryta
3
20 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!