Kebabgryta med paprika, färsk chili och ost

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Mycket god kebabgryta med smak av cheddar och chili!

Ingredienser

  • 400 g kebabkött (flarn)
  • 1 gul lök
  • 1 gul paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 färsk chili
  • 1,5 msk smör/olja
  • 0,5 st köttbuljongstärning
  • 1,5 dl grädde
  • ca 75 g cheddarost
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka lök, tärna paprika och finhacka färsk chili och vitlök.
    2. Fräs allt i olja, ställ åt sidan.
    3. Stek kebabköttet i stekpanna, lägg över i grytan.
    4. Tillsätt smulad buljongtärning, grädde och ost. Koka upp.
    5. Smaka av med paprikapulver, salt och peppar.
    6. Servera till ris eller pasta, mums :)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben