Kebabsås - Vitlökssås á la Monika

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegod Kebabsås som är gott till kebab, pizza och paj. Även god som sås till en grillad eller stekt köttbit. Även god som dippa till räkor och kräftor Eller som dippa till morotsstavar, gurkstavar m.m.

Ingredienser

  • 2 dl Turkisk youghurt
  • 2 dl lättmajonnäs
  • 1 krm Italiensk salladskrydda
  • 1 krm svartpeppar, eller efter smak
  • 1 vitlöksklyftor pressade
  • ½ krm pressad citron
  • 1 tsk senap
  • 1 msk ketchup
  • Instruktioner

    Blanda ihop ingredienserna och smaka av. Låt stå och dra 2-3 dar innan serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben