Kesokaka
En mager kaka eller efterrätt
Ingredienser
250 g keso apelsin
1 tsk apelsinskal rivet
2 ägg
2 msk vetemjöl
1 ½ dl mjölk 1,5 %
Apelsinklyftor
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°. Blanda keso med apelsinskal. Vispa ihop ägg, mjöl och mjölk. Rör ner i kesoblandningen.
Häll smeten i en låg smord form. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Servera kesokakan ljummen med apelsinklyftor.
Liknande recept
Kesokaka i muffinsform
30 min
15
Kesokaka med saffran och bärsås
4
50 min
6-8
3
Kesokaka från Tyskland
3
1 h
10
2
Banan, äppel & kesokaka i långpanna
5
30 min
2
Kesokaka
1 h
3
Kesokaka med saffran och jordgubbsås
8
Kesokaka med avakadokräm
Kesokaka
4
1
Kesokaka med sötmandel
1 h 10 min
5
Kommentarer (1)
elaine53
28 mars 2008
Verkligen en god efterrätt med god gräddglass till.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Verkligen en god efterrätt med god gräddglass till.