Kesokaka i muffinsform

Serverar: 15 portioner

Tid: 30 minuter

Ostkaka i portionsform.

Ingredienser

  • 500 g keso (laktosfri)
  • 6 ägg
  • ½ dl fullkornsvetemjöl
  • ½ dl vetegroddar
  • 3 msk kruskakli
  • 1 dl hackad mandel
  • 2 st rivna bittermandlar
  • 1 msk socker (sötningsmedel)
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 dl matlagningsgrädde (havregrädde)
  • Instruktioner

    Hacka mandeln. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör till en jämn smet (blir ju lite "klumpar" av keson men de är ok). Häll i stora muffinsformar (vaxade). Grädda i mitten av ugnen 170° tills de "stelnat".

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben