Kesoplättar

Serverar: 2 portioner

Detta receptet fick jag av min arbetskollega Eva. Jättegoda.

Ingredienser

  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 3 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Man kan variera med tex
  • finklippt persilja
  • finhackad timjan
  • finhackad gul lök eller purjolök
  • Till servering tex
  • fetaost
  • oliver
  • knaperstekt bacon
  • Instruktioner

    1. Blanda keso, ägg, vetemjöl, salt och peppar. VIll du ha någon mer smaksättning blandar du i det i smeten.
    2. Till varje "plätt" tog jag två vanlig matskedar (en sådan man använder vid bordet när man äter soppa alltså). Stek relativt tunna plättar på varje sida.
    3. Servera dem varma med valfria tillbehör.

    Liknande recept

    5
    30 min
    5
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben