Kesoplättar med kardemumma och kanel

Favoritfrukosten! LCHF

Ingredienser

  • 1 liten burk keso
  • 4 msk dinkelmjöl
  • 2 ägg
  • Kanel
  • Kardemumma
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop äggen, blanda i de andra ingredienserna. Kanel och stött kardemumma efter smak. Klicka ut plättar (ca 1 msk var) i stekpanna med smör.
    2. Servera med färska tex lite färska hallon och vispgrädde!

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    Kettys43HS76 15 februari 2009

    dinkel aeller annan mjölprodukt ingår INTE i LCHF

    Boundin 15 februari 2009

    Helt korrekt:) går utmärkt att utesluta mjölet i detta recept om man går på LCHF, man kan låta keson rinna av ordentligt innan iblandning istället. / Boundin

    MammaIrene 22 april 2009

    tyvärr föll dessa oss inte alls i smaken..... Vi åt faktiskt inte ens upp dem.... Tack ändå....

    Boundin 22 april 2009

    Smaken är som baken:) de utgör iaf en stor del i min kost nuförtiden; enkla att göra och jag tycker de är jättegoda! Lätta att ha som "mellis" färdiga i kylen, bara att värma och variera med olika tillbehör.

    Chickeychick 9 september 2009

    SUPERGODA verkligen! Jag använder dock bara 1-2 msk dinkel, går jättebra att steka dem ändå.

    Tizzel 7 april 2011

    jag brukar ha en liten burk keso, två ägg, 2 msk dinkel och sen smaksättning (kört i mixer så blir det lättare att steka). Oftast blir det ett härligt rött äpple i, men ibland även ost och liknande. dock inte lchf med äpple tex.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben