Ingredienser
Pajdeg
3 dl mjöl
150 g smör
1 msk kallt vatten
2 msk socker
Fyllning
2 dl vispgrädde
½ dl creme fraiche
2 msk Baileys likör
200 g hackad vit choklad
200 g hackad mörk choklad
25 g smör
1,5 tsk stötta hela kardemummakärnor
Ca 25 g minimarshmallows eller klippta stora
Rivet apelsinskal
Oj vilken god paj! Kardemumma, Bailey's och chokladen fungerade toppenbra tillsammans! Skippade dock marshmallows och creme fraiche eftersom det kändes sött som det var och serverade istället kakan med hallon och lite vaniljglass. Toppenbetyg från de jag bjöd och kakan står sig flera dagar i kylen, toppen!
Vilken paj!! Väldigt söt och mäktig så man får ta små bitar
Helt underbar! Vacker blir den också. Provade även att byta ut kardemumman till urskrapet ur en vaniljstång och serverade lite vaniljkesella till.
Syndigt god, den kommer att göras fler gånger.