Kimonas Kaktus och limebål

Serverar: 10-15 portioner

Tid: 15 minuter

En uppfriskande drink i sommarvärmen. Kan göras alkoholfri genom att byta ut cidern mot lika delar festis och det övriga starka mot pressad lime från 1-2 frukter.

Ingredienser

  • 5 dl fruktsoda
  • 5 dl Cider kaktus/lime
  • 2½ dl Festis Kaktus/Lime
  • 2 dl Bacardi breezer tropical lime
  • 2 dl Pepino
  • Krossad is
  • Limeskivor
  • Myntablad
  • Några droppar karamellfärg
  • Instruktioner

    Blanda allt i en stor skål och låt det stå minst 10 minuter innan servering för att få den riktigt kall.

    Liknande recept

    5
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben