Kinainspirerad Kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

MYCKET god och lättlagad...

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 4 lökar eller 2 purjolökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl osaltade cashewnötter
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 1/2 dl kelda matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    Skär köttet i små bitar. Skala och skiva löken och vitlöken. Blanda kycklingen med potatismjöl, salt och peppar. Rör om ordentligt. Bryn först köttet i smör i en stekpanna. Lägg över i en traktörpanna. Fräs löken och vitlöken lätt och rör ner i pannan. Tillsätt nötter, soja och grädde. Låt grytan koka ihop 2-3 min. Servera med kokt ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben