Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Serverar: 4 portioner

Gör det enkelt för dig. Köttfärssfyllda pitabröd med krispiga solrosskott.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 300 g vitkål
  • 100 g champinjoner
  • 300 g köttfärs
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk soja
  • 50 g solrosskott
  • 6 pitabröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor och champinjonerna i skivor. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna, lägg grönsakerna åt sidan.
    2. Stek köttfärsen 3-4 minuter. Smula buljongen under stekningen, tillsätt salt och peppar. Tillsätt grönsakerna och sojan. Avsluta med att röra ner solrosskotten.
    3. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche och sweet chilisås.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (1)

    marie79 18 september 2009

    Super gott !!!! Kommer göras flera gånger. Högsta betyg från mig.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben