Kinesisk topkale med kött

Serverar: 2 portioner

Kinesisk topkale med kött.

Ingredienser

  • 300 g kött
  • 1 knippe kinesisk topkale
  • 4 msk ostronsås
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk socker
  • 2 msk vatten
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 krm salt
  • 3 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i lagom stora munsbitar.
    2. Värm upp en stekpanna med olivoljan. Lägg i kinesisk topkale och stek den ett par minuter. Ta av från stekpannan och lägg i kale på en tallrik.
    3. Använda samma stekpannan och lägg i vitlöken. Lägg ner köttet och stek det ett par minuter. Tillsätt ostronsåsen, sojasåsen, sockret, vattnet och stek dem ca 3 minuter.
    4. Smaka av, salta och lägg upp köttet på tallrik bredvid kale. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben