Kiwisås
God sås till bland annat fryst citrontårta och citronmarängpaj
Ingredienser
2 dl vatten
½ dl socker
4 kiwifrukter
Instruktioner
Koka vatten och socker på låg värme ca 10 minuter. Låt kallna.
Skala kiwifrukterna och passera dem i mixer.
Blanda fruktmoset med den kalla sockerlagen.
Förvara i kyl fram till serveringen. Kan förvaras ett dygn i kyl i burk med tättslutande lock.
Liknande recept
Päron med kiwisås
15 min
4
Äppel- och päroncannelloni med kiwisås och tryffelägg
4
Sesampanerad fiskfilé med kiwisås
5
4
1
Fänkålspannacotta med kiwisås och karamellgaller
4
Mintglass
5
6
Läskande kiwi- och citronsås
5 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!