Kiwisorbet

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 4 timmar 15 minuter

Om du har en glassmaskin så är det bra att ha! Jag älskar kiwisorbet!!

Ingredienser

  • Glass
  • 4 st kiwi
  • 4 msk fruktsocker
  • 2 äggvitor
  • Servering
  • 2 st kiwi
  • Instruktioner

    1.Skala och mosa kiwin. Mosa gärna med en matberedare eller mixer. 2.Vispa äggvitor och fruktsocker till ett fast skum. Häll i den mosade kiwin och rör om. 3.Häll i kiwi röran i en burk och låt stå i frysen i minst 4 timmar. 4.Låt glassen tina en halvtimme innan servering. 5.Skeda upp i portionsglas och servera med färsk skivad kiwi.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben