Kiwisorbet - diabetiker

Serverar: 4 portioner

Kallt, gott och nyttigt!

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 dl Canderel strö
  • 4 st kiwi
  • 1 st citron
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten i en kastrull, häll i Canderel och låt svalna.
    2. Skala och mosa kiwin och blanda med saften av citronen. Blanda frukten med lagen och häll smeten i en form. Ställ i frysen några timmar.
    3. Rör om med elvisp med jämna mellanrum tills sorbeten fått önskad konsistens, eller kör i glassmaskin.
    4. 1 tsk socker = 1 tsk Canderel strö 1 dl socker = 1 dl Canderel strö 100 g socker = 100 g Canderel strö 1 sockerbit = 1 Canderel tablett

    Liknande recept

    4 h 15 min
    2-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben