Kiwisorbet - diabetiker
Serverar:
4 portioner
Kallt, gott och nyttigt!
Ingredienser
2 1/2 dl vatten
2 dl Canderel strö
4 st kiwi
1 st citron
Instruktioner
Koka upp vatten i en kastrull, häll i Canderel och låt svalna.
Skala och mosa kiwin och blanda med saften av citronen. Blanda frukten med lagen och häll smeten i en form. Ställ i frysen några timmar.
Rör om med elvisp med jämna mellanrum tills sorbeten fått önskad konsistens, eller kör i glassmaskin.
1 tsk socker = 1 tsk Canderel strö 1 dl socker = 1 dl Canderel strö 100 g socker = 100 g Canderel strö 1 sockerbit = 1 Canderel tablett
Liknande recept
Pepparkaksmuffins för diabetiker
12-15
Kiwisorbet
4 h 15 min
2-4
Kiwisorbet med varm kiwifrukt och banansalsa
4
Kiwisorbet
5
4
1
Cookies för diabetiker
4
15 min
5
Lätt cheesecake med bär - för diabetiker
10
1
Chokladpaj - diabetiker
10-12
Kanelbullar - diabetiker
30
Äppel- och lingonkaka med valnötter - diabetiker
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!