KLADDIG BANANKAKA

Denna blir nästan godast om man gräddar den lite i underkant, så den blir lite extra kladdig.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 1/4 dl socker
  • 3 små bananer
  • 1 dl flytande margarin
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mjölk
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst. Mosa bananerna och blanda ner moset i äggsmeten. Tillsätt margarinet. Blanda ihop de torra ingredienserna. Tillsätt dem och mjölken. Häll i smord, bröad form. Grädda i 175° i 50-60 min.

    Liknande recept

    5
    1 h
    10-12
    1
    4.8
    1 h
    10
    6

    Kommentarer (1)

    Kaka100 27 september 2014

    Har gjort kakan flera gånger och den är alltid populär!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben