Knäckebröd - Glutenfritt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett helt otroligt gott knäckebröd

Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl naturligt (alt. glutenfritt mjöl)
  • 0,5 dl pumpafrön
  • 0,75 dl solrosfrön
  • 0,5 dl unfrön
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 0,5 dl olivolja
  • 2,5 dl kokhett vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt oljan och det kokheta vattnet och blanda väl. Dela degen i två delar Lägg en del på ett bakplåtspapper Lägg ett bakplåtspapper ovanpå degen och tryck ut den med händerna. Kavla därefter ut degen till en väldigt tunn deg. Flytta över på en plåt. Gör samma sak med den andra halvan av degen.
    2. Grädda i ca 45 minuter i 150 grader

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben