Knäckesnittar med krabbröra

Serverar: 20 portioner

Knaprig skaldjursfest med krabba, färskost, rosépeppar och lime.

Ingredienser

  • 1 brk krabba (170 g)
  • 200 g färskost av philadelphiatyp
  • Skalet av 1 lime
  • 1 tsk rosépeppar
  • 2 krm salt
  • 2 tsk färskpressad limejuice
  • Tunt knäckebröd i bitar
  • Instruktioner

    1. Blanda krabba, färskost av philadelphiatyp och skalet av 1 lime. Smula ner rosépeppar och smaka av med salt och färskpressad limejuice.
    2. Bryt tunt knäckebröd i bitar. Bre på röran precis före servering så att brödet inte mjuknar. Dekorera med extra rosépeppar och rispat limeskal.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben