Dumplings med krabbröra

Serverar: 24 portioner

Kinesiska små knyten med en annorlunda fyllning, nämliga krabba och senap.

Ingredienser

  • ca 24 wonton- eller dumplingsplattor, finns i välsorterade matbutiker eller asiatiska)
  • Fyllning
  • 150 g krabbkött
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl finhackad persilja
  • ½ dl finhackad dill
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • 1 tsk rivet citronskal
  • Servering
  • Sallad
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Pressa vattnet ur krabbköttet, kärna ur och finhacka chilin. Blanda det med resten av ingredienserna till fyllningen.
    2. Lägg ut degplattorna och lägg ca 1 msk fyllning på varje. Dutta lite vatten runtom halva degplattan och försegla kanterna hörn mot hörn. Ångkoka ca 8 minuter.
    3. Servera med en sallad och soja att dippa i.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben