Dumplings

Ingredienser

  • 400 g fläskfärs
  • 4 st svamp torkad
  • 1 dl bambuskott
  • 1 dl salladslök
  • 1 st äggvita
  • 1 msk majsmjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk soja
  • 2 tsk vit soja
  • 1 krm vitpeppar malen
  • Sås
  • 1,5 tsk sesamolja
  • 2 msk vitlök finhackad
  • 2,5 msk japansk soja
  • 200 g degplattor
  • wonton pastry
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna till färsen. Ta ett blad av wonton pastry i handen och lägg en matsked av färsen i mitten av bladet, vik upp sidorna men de får inte täcka helt. Täck över med folie så att de inte torkar. Ångkoka dem ca 15 minuter i omgångar. Blanda såsen och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben