Krabbröra

Serverar: 6 portioner

God som förrätt eller huvudrätt

Ingredienser

  • 3 dl kaffegrädde
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 ägg
  • 4 äggulor
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt
  • 250 g rensat krabbkött
  • Tillbehör
  • Rostat bröd
  • Ev pickles
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 75 grader. Vispa samman grädde, crème fraîche, ägg, gräslök och kryddor. Rör ner krabbköttet.
    2. Häll smeten i smord, ugnsfast form. Ugnsbaka i vattenbad ca 40 minuter tills den stelnat (ställ formen på en ugnsplåt eller i en större form med höga kanter och häll i vatten så att formen med krabbröran täcks till 2/3).
    3. Servera krabbröran varm med rostat bröd och ev pickles.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben