Snabb krabbpasta med citron och koriander

Serverar: 4 portioner

En snabb pastarätt när tiden är knapp. Gillar man inte koriander går det bra att byta ut den mot bladpersilja.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 kruka koriander
  • 1 citron
  • 1 burk krabba, 120g
  • Pasta till 4 personer
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull och fräs finhackad vitlök och urkärnad, hackad chili i smöret.
    2. Hacka koriandern grovt och blanda ner i kastrullen tillsammans med krabbköttet och saften från citronen. Blanda runt och låt allt bli varmt.
    3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och lägg en rejäl klick krabbröra på varje portion.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben