Snabb och god kalaskyckling

Serverar: 4 portioner

Här används färdiggrillad kyckling med smak av ädelost och konjak.

Ingredienser

  • 2 färdig grillade kycklingar
  • 2 burkar konserverade päron, á 425g
  • 75g ädelost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk konjak
  • Garnering
  • flagad mandel
  • Instruktioner

    1. Ugn 250 grader.
    2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Låt päronen rinna av och dela dem i mindre bitar och lägg päronenbitarna på ett smort ugnssäkert fat. Lägg kycklingköttet ovanpå. Smula över ädelosten.
    3. Vispa grädden och smaksätt den med konjak. Bred ut grädden ovanpå kycklingköttet. Strö över mandeln.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
    5. Servera med ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (1)

    mumsan 18 oktober 2008

    Enkelt, snabbt och mordgott!!! Klar 5:a!!! Konjaken piffar verkligen till resten av de goda ingredienserna!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben