Snabb och ljuvlig broccolikassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

För att göra det lite smalare så använd er utav viktväktarnas vispgrädde eller en annan smalare grädde som är vispbar.

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 250 g broccoli
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1 burk champinjonstuvning
  • 1 dl riven ost (Svecia)
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form.
    2. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten.
    3. Gratinera i ugn i 250 grader i ca 15-20 minuter.
    4. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (2)

    evaldo 4 juli 2011

    Hejsan. Jag har lagst din broccolikassler och den blev hur god som helst, och dessutom god. Jag har lagt in en bild på maträtten hoppas du inte har något emot det? ha det bra Evaldo.

    Ekorrungen 5 december 2011

    Denna rätten var hur god som helst, tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben