Ljuvlig getosttarte!

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel!

Ingredienser

  • 1 paket saltiner
  • 125 g smält smör
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g Philadelphiaost
  • 200 g getost
  • 1 dl rostade pumpakärnor
  • Instruktioner

    1. Smula sönder kexen i matberedare eller handmixer och blanda med smöret. Tryck ut massan till en botten i en springform.
    2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten några minuter. Smält crème fraichen och getosten på svag värme. Tillsätt philadelphiaosten, krama ur gelatinet och låt det smälta med getosten.
    3. Häll blanningen i formen och låt tå i kyl ca 1 timme. Rosta pumpakärnorna i lite olivolja tills de fått fin färg och dekorera sen tarten med dem!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben