Köttbullar - aldrig mer köttbullar från affären

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 45 minuter

Perfekt att ha i frysen!

Ingredienser

  • 800 g köttfärs / blandfärs
  • 1 dl grädde
  • 3 msk ströbröd
  • 1 finhackad lök (gärna körd i mixer)
  • 1 ägg
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk salt (yes, matsked!)
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda, knåda, rulla - lägg ut på en långpanna med bakplåtspapper. Kör in i ugn15-17 min, 200 grader.
    2. Stekes med fördel runt i lite smör före servering. Vill man ladda upp frysen, låtes bullarna svalna efter ugnen, in i frysen och stekes före nästa servering.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben