Köttbullar för (ägg) allergiker!

Alla säger att köttbullarna inte håller ihop utan ägg.. Det är inte sant..

Ingredienser

  • ½ kg Köttfärs helst älg
  • ½ riven gul lök
  • 2 skivor formfranska
  • Salt
  • Peppar
  • Mjölkfritt margarin
  • Instruktioner

    Skär bort kanterna på två skivor formfranska. Lägg dom i en skål med vatten rör om så brödet löses upp.. Häll bort vattnet (krama ej ur). Riv löken. Blanda nu samman allt,, Brödet, löken, salt, peppar och köttfärsen.. Blanda ordentligt.. så att det inte blir brödklumpar.. Rulla till önskad storlek och stek på medelstark värme.. Önskas sås så går det bra att bara hälla på ett paket mjölkfri matlagningsgrädde och lite soya..

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben