Köttbullar i gräddsås med hallontouch

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott med spaghetti

Ingredienser

  • 1½ msk flytande margarin
  • 3 dl grädde
  • Cirka 25 färdiga köttbullar
  • 1½ tsk svartpeppar
  • 1½ tsk salt
  • 10 cm purjolöksblast
  • 3 msk hallonsylt
  • Instruktioner

    1. Hacka upp purjolöksblasten i mellanstora bitar och fräs den sedan på medelhög värme i stekpannan i 4 minuter eller tills den fått färg. (Ifall köpta köttbullar används bör dessa tillsättas innan löken för att få en fin stekyta.
    2. Tillsätt grädden och hallonsylten, låt koka upp och låt det sedan sjuda i ungefär 10 minuter.
    3. Smaka av med salt och peppar och servera genast. Gärna med spaghetti.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben