Köttbullar med krämig parmesansås

Serverar: 40 portioner

Man kan ha såsen att servera som dipsås till köttbullarna till exempel.

Ingredienser

  • 200 g malen oxfärs
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • 2 tsk fransk ljus senap
  • 2 msk ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • Sås
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 äggula
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till färsen och forma till små köttbullar. Stek dem gyllenbruna runtom i lite smör.
    2. Rör ihop ingredienserna till såsen och servera so dipsås till köttbullarna.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben