Köttbullar med sting

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Kryddstarka hemlagade köttbullar.

Ingredienser

  • 500 gram köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 röd cayenne
  • 2 msk matlagningsvin
  • 1 msk soya
  • 2 msk potatismjöl
  • Grädde
  • Instruktioner

    1. Lägg ner alla ingredienserna i en matberedare och mixa till en jämn smet.
    2. Forma smeten till runda köttbullar eller forma som biffar och fräs sedan på i stekpanna tills de blir gyllenbruna.
    3. Vill man ha en sås till sina köttbullar så kan man slå på grädde över köttbullarna när de är klara och sedan låta alltsammans puttra i några minuter, tag sedan ur köttbullarna och red av gräddsåsen med idealmjöl och smaka av om det behövs mer salt eller kanske svartpeppar.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben